Uhke foto: vot selline on ühe tubli Eesti pere talvevaru

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sahvririiul. Foto on illustratiivne.
Sahvririiul. Foto on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kibekiire hoidiste valmistamise aeg hakkab mööda saama ja korilased-aiapidajad tõmbavad tasapisi hooaja otsi kokku. Tehtule tagasi vaadata on väga mõnus, eriti siis, kui selline pilt avaneb su oma kodusahvris.

Hoidiseid pungil täis sahver. FOTO:
Hoidiseid pungil täis sahver. FOTO: Foto: Erakogu

Marina Läätse sahvris leidub head ja paremat nii palju, et kui lisaks võile kaubandusest veel üht-teist otsa peaks lõppema, ei tule tema perel tühja kõhu pärast küll muret tunda. 

Marina ise ütleb kiidusõnade peale aga tagasihoidlikult, et aastatega on tal hoidiseid tegelikult vähemaks jäänud ja 15 aastat tagasi olnud pilt märksa rikkalikum. 

Lisaks rikkalikule valikult jääb Marina sahvrist silma see, kui korralikult riiulid organiseeritud on ja kui hoolikalt kõik ära paigutatud. 

Suur osa sahvririiulitel leiduvast läheb aga Marinal jõulupakkidesse - nii pole mingit peamurdmist, mida tänavu kellelegi jõuludeks kinkida.

Väga uhke ja rõõm on näha, et hoidistamise komme pole siinmail veel kadumas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles