Fotod: Hugh Hefner jättis viimasele naisele siiski päris kopsaka varanduse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Hefner ja Crystal Harris.
Hugh Hefner ja Crystal Harris. Foto: © Fred Prouser / Reuters/REUTERS

Kuigi esialgu räägiti, et sel nädalal meie hulgast lahkunud Playboy-impeeriumi looja Hugh Hefner jättis oma viimase abikaasa tühjade kätega, ei vasta see päriselt tõele. 

Nimelt sai Crystal Harris veel Hefneri eluajal mehelt kingis seitse miljonit dollarit väärt oleva luksuselamu Hollywoodis ning viis miljonit dollarit pealekauba, vahendab Daily Mail. 

Foto: Zillow

Kuuldavasti plaanib 31aastane Harris 550ruutmeetrise nelja magamistoaga kodu ka pärast abikaasa surma alles jätte. 

2011. aastal ehitatud hoone on väga innovaatiline ja erineb kardinaalselt kuulsast Playboy-häärberist, kus Harris oma abikaasaga elas. Hollywoodi-kodu on moderne, seal on kasutatud palju nutikodu lahendusi ja muuhulgas on majale lisaks konditsioneerile paigaldatud süsteem, mis ei lase sellel kuumas Hollywoodi päikeses üle kuumeneda. 

Foto: Zillow

Midagi Hefneri põhipärandusest, mille väärtuseks hinnatakse umbkaudu 43 miljonit dollarit, Harris siiski ei pärinud. See läks jagamisele tema laste, Lõuna-California ülikooli ja mitmete heategevusfondide vahel.

Rohkem fotosid näeb SIIN

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles