Fotod: vana lammutamisele määratud maja hämmastav ümbersünd

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja enne renoveerimist.
Maja enne renoveerimist. Foto: www.today.com

Kuigi see pole kuigi levinud arusaam, ei tähenda väga kehvas seisus maja tingimata, et selle ainuke tulevikuväljavaade on kohtumine buldooseriga. 

Kuigi, tõele au andes, seda Ameerikas Mississipi osariigis asuvat maja enne renoveerimist nähes ütles igaüks, kes ehitusest vähegi midagi teadis, et siin pole mõtet taastamisega vaeva näha, vahendab Today Home. Ometi otsustasid maja omanikud teisiti. Ja õigesti tegid!

257ruutmeetrine maja oli tõepoolest väga õnnetus seisus ja selle taastamine nõudis tohutu hulga tööd ja vaeva. Maja omanikud, Maria Teresa ja William Thomas naersid, et esialgse maja juures polnud ühtegi asja, mida korralik tuletikk ravida poleks suutnud, mis annab üsna hästi aimu, kui hädine hoone tegelikult oli.

Kolm aastat kestnud renoveerimistööde käigus ehitati maja uuesti üles. Vaja oli teha vundamenditöid, värskendada kogu soojustus, paigaldada uus torustik ja uued elektrijuhtmed. Kuid kogu see töö oli vaeva väärt:

Foto: www.today.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles