Galerii: nurgeline maja, mis püüab pilke ja kiidusõnu

Enamus arhitekte ilmselt põgeneks sellise võrdlemisi piiritletud kolmnurkse objekti eest. Melbourne'i arhitektid nägid selles aga väljakutset ning muutsid ajale jalgu jäänud suvila imetabaseks koduks, vahendab design-milk.com.

Maja renoveerimisel oli peamiseks eesmärgiks sulanduda ümbritsevasse tänavapilti ning säilitada hoone esialgne välimus. Selleks taaskasutati rohkelt sama hoone vanu ehitusmaterjale ja detaile, mis restaureerimise järel taas oma endisele kohale asetati.

Kolmnurksest kujust hoolimata on maja üllatavalt ruumikas ning kompaktne. Hoone spetsiifilisest kujust sõltuvalt ei õnnestunud arhitektidel selle katus päikesepaneelidega täita, nagu algselt plaanitud oli. Selle kompenseerib õnneks energisäästlike lahenduste kasutamine hoone siseruumides.