Ehitusloata jäänud mees hakkas naabreid rängalt terroriseerima

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Naabrite vastuväidete tõttu ehitusloata jäänud mees otsustas, et nii ta asja ei jäta ning asus naabreid terroriseerima moel, mille jaoks paljudel fantaasiast puudu jääks.

Mustlasejuurtega 35aastane britt John Doherty soovis oma maja taha ehitada karavaniparkla - platsi, mis rändurieluviisiga mustlastele väga oluline ja südamelähedane. Ta plaanis seal hakata äri tegema ja karavaniparki autodele välja rentida.

Naabrid ei tahtnud aga plaanist midagi kuulda ning nad esitasid mehe ehitusloataotluse peale kaebuse, kus ütlesid, et nad pole plaaniga nõus. Selle peale sattus mees raevu ja asus naabreid korralikult terroriseerima, vahendab Daily Mail.

Alustas Doherty korraliku sõimuga, millega ta kostitas kõiki, kes ette jäid. Kui sellest tema hinnangul ei piisanud, ehitas ta näiteks üleöö müüre, mis varjasid vaateid tema naabrite akendest. Ta ujutas üle kuue naabri kodud ja valas nende elamute torustikku tsementi. Kui veevärgimehed olukorda uurima tulid, ähvardas ja sõimas ta ka neid. Samuti takistas ta füüsiliselt nende katseid üleujutust ja ummistust likvideerida.

John Doherty.
John Doherty. Foto: SWNS.com/Scanpix

Vahepeal üritas mees korduvalt alustada karavanipargi ehitamist, vedades kohale tohututes koguses pinnasematerjale, mida ta hiljem jälle omakorda naabrite ahistamiseks kasutas. 

Kuigi Doherty oli kaval ja maskeeris oma tegusid hoolikalt õnnetuseks, õnnestus ta siiski lõpuks vahele võtta. Hiljuti mõisteti ta 38 nädalaks vangi, kuid võimude kinnitusel ei mõista ta siiani, mida ta valesti tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles