Eesti oksjonikeskkonnas otsib ostjat väga huvitav kinnisvara

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eramaja Hispaanias.
Eramaja Hispaanias. Foto: osta.ee

Vahelduseks iidsetele talumajadele ja enampakkumisele läinud korteritele leidub osta.ee oksjonikeskkonnas üks väga põnev kinnisvarakuulutus.

Nimelt pakutakse müügiks eramaja Hispaanias Malaga piirkonnas Nerjas. Kolmekorruselise viie toa ja kolme magamistoaga villa eest küsitakse 250 000 eurot - sealjuures on tegu soodushinnaga, mis kehtib vaid oktoobrikuu lõpuni.

Foto: osta.ee

Maja juurde kuulub neli suurt terrassi. Hoone müüakse koos kogu sisustusega. Kuulutuse põhjal on maja juures nii saun kui bassein ja kusagil lähiümbruses ka meri. 

Foto: osta.ee

Kuna maja lähiümbrusse rajatakse parasjagu uute eramajade piirkonda, prognoositakse kuulutuses selle kandi kinnisvarahindade kasvu lähiaastatel tervelt 25-35 protsenti.

Foto: osta.ee

Maja sobib nii endale suvitamiseks, investeeringuks kui ka väljaüürimiseks. Müüa pakub võimalust vahetada ka kinnisvara või edukalt toimiva äri vastu Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles