Pere müüb taluhäärberi ühele õnnelikule 60 euroga, kuid asja juures on üks konks (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Winbarnsfarm

Saada endale heas korras taluhäärber kõigest 60 euroga: kõlab nagu unistus, kas pole? Aga ühel õnnelikul avaneb see võimalus. 

Nimelt on otsustanud pere, kel pikemat aega pole õnnestunud oma kaunist talumaja maha müüa, paisata müüki pisut alla 60 euro maksvad lotopiletid, vahendab Daily Mail. Auhinnaks on mõistagi seesama maja. 

John Bennett on oma North Yorkshire´i talus elanud enam kui 25 aastat. Nüüd aga otsustasid nad naisega vanaduspõlve Mallorcal veeta ja maja müüki panna, kuid juba jupp aega pole neil õnnestunud leida ostjat vanale kodule, mille eest soovivad nad saada ligi kaks miljonit eurot.

Foto: Winbarnsfarm

Nüüd on Johnile tulnud idee: ta kavatseb müüki paisata 28 000 60eurost lotopiletit. Üks õnnelik saab selle tulemusel endale maja, mida nad müüvad, ja nemad saavad raha, mida soovivad.

63aastase mehe sõnul on maja vaatamas käinud palju huvilisi, kuid kõik peavad seda liiga kalliks. Hinda pere aga alandada ei soovi, sest on veendunud maja väärtuses. Majaga tuleb kaasa enam kui seitse hektarit maad.

Foto: Winbarnsfarm

Pileteid saab osta märtsikuuni, kuid mees on valmis vajadusel aega pikendama, kui kõik piletid müüdud ei saa. Võitjat enne kõigi piletite läbi müümist välja ei kuulutata.

Osa piletitulust läheb heategevusorganisatsioonidele.

Pileti saab endale soetada siin

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles