Maailma kalleim padi on väärt rohkem kui üks keskmine pereauto

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padjad.
Padjad. Foto: Pexels / CC0 Licence

Maailma kalleim padi ei teeninud oma tiitlit juhuslikult, vahendab mirror.co.uk. Kas sa arvad ära, kui palju võiks olla väärt padi, mille lukk on ainuüksi 22,5-karaadisest kullast?

Ametlikult kõige kallim padi maailmas on väärt 56 995 dollarit ehk pea 48 479 eurot. Padi on valmistatud luksuslikest kõrgekvaliteedilistest materjalidest, eesotsas Egiptuse puuvillaga. Lisaks sellele on padi kaetud ka 24-karaadise kullaga. Kullatud kangas tõrjub selle looja sõnul radioaktiivset kiirgust ning pakub ka teatud jahedust soojadel öötundidel.

Millest selline luksus?

Luksuslik padi on disainitud Hollandist pärit kaelavaludele keskenduva füsioterapeudi poolt. Padja autor Thijs van der Hilst kujundas padja 15 aastat tagasi loodud algoritmi toel. Algoritmi abil saab mees luua igale inimesele sobivas suuruses ja vormis padja. Inimese profiilist tehakse esmalt pilt ning seejärel luuakse tema vajadusi ning magamisharjumusi arvestades vastav padi. Väärt uni on tagatud nii selili, külili kui ka kõhuli magada eelistavatele inimestele. 

Mida arvad sina, hea lugeja, sellisest luksusest? On tegemist järjekordse moeliialdusega või on padi tõesti oma hinda väärt?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles