5 lollikindlat sisustusnippi, mille vastu on raske eksida

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kardinate abil on võimalik visuaalselt oma eluruumi kõrgust mõjutada.
Kardinate abil on võimalik visuaalselt oma eluruumi kõrgust mõjutada. Foto: Pexels / CC0 Licence

Eluruumis on mänguväli võrdlemisi lai. Sa saad mängida erinevate mustrite, tekstuuride või värvidega. Veebilehe ehow.com näitel anname aga väikese ülevaate sisekujundusnippidest, mille vastu on lausa võimatu eksida.

1. Vallatud mustrid

Mustrid su eluruumis olgu mängulised ja vabad. Möödas on aeg, mil kõik pidi omavahel sobima või olema vastavuses ülejäänud disainielementidega. Õigesti kokku sobitatud mustrid mõjuvad elegantselt ja originaalselt. Samas, peab tõesti hea silm olema, et osata omavahel kokku sobitada nii täppe kui triipe.

2. Taskukohane mitmekülgsus

Neutraalsed värvid mõjuvad rahustavalt ning seovad ruumi ühtseks tervikuks. Värvide abil saad muuta oma eluruumi vaheldusrikkamaks ning originaalsemaks. See on hea alternatiiv ka neile, kes soovivad taskukohaste vahenditega näiteks mõnele mööblitükile uus elu sisse puhuda.

3. Vaip vaiba peal

Kihiti vaipade mahapanek on üks alles hiljuti aktuaalseks muutunud trend, mida ei osanud ka kõige kogenumad sisekujundajad ette prognoosida. Kihiti laotud vaibad annavad  ruumile omatte dimensiooni ja näo.

4. Kardinad ja aknakatted muudavad ruumi visuaalselt kõrgemaks

Olgu sul madalad või kõrged laed, aknakatete abil on sul visuaalselt võimalus oma eluruumi kõrgust märkimisväärselt mõjutada. Silmapetet pakkuvad kardinad on igati funktsionaalsed - need pakuvad privaatsust võõraste pilkude eest ja täidavad ka sisekujunduslikku rolli.

5. Istmete sügavus

Istmete sügavus on üks asjaolu, mis väga paljudel paraku kahe silma vahele jääb. Veebipoes osteldes näeme vaid meile kuvatud pilti - targem oleks aga mööblipoes kõik soetatavad diivanid ja toolid läbi istuda, et vältida võimalikku pettumust ja kahetsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles