Väga kaval lahendus magamistuppa, kuhu riidekapp mahtuda ei taha

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Riidekapp võtab tihti ära lahmaka tüki magamistoast ja head kohta on talle raske leida. Aga mis siis, kui ei lähekski traditsioonilist teed?

Üha enam levib magamistubades trend, kus riidekapiosa jääb voodipeatsi taha. See tähendab: voodit ei lükata päris vastu seina, vaid jäetakse seina ja voodi vahele piisavalt ruumi, mis eraldatakse muust toast kergvaheseinaga. Nii tekib nagu pisike walk-in-garderoob, kuhu on mugav paigutada eelkõige riputatavad riided.

Kui magamistuba on pisut suurem, saab ka garderoobiosa teha suurema, nii et sinna mahuvad ära kõik riided. Nii saab ülejäänud toapinnale paigutadagi vaid voodi ja näiteks ka öökapid, aga muu kolaga pole vaja ruumi üle kuhjata. 

Sellise kergvaheseinaga eraldatud garderoobi puhul jääb toa põrandapinda küll vähemaks, kuid paljudesse pisikestesse magamistubadesse sobib see lahendus paremini kui eraldiseisev kobakas riidekapp. Samuti mahutab see oluliselt rohkem. 

Vaheseina asemel võib kasutada ka lükanduksi või garderoobi ette riputatavat kangast, kuid viimase puhul tasub silmas pidada, et kui akende ees on kardinad, võib väike tuba liiga kangaseks saada.

Foto: houseandgarden.co.uk
Foto: comoorganizarlacasa.com
Foto: Arcitecture&Design
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles