Lihtne taktika, mille abil vabaneda üleliigsest kolast

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Puhtus ja korrashoid kodus nõuab distsipliini ja keskmisest rohkem vaeva. Avaldame sulle ühe rusikareegli, mis võib-olla aitab sul vältida asjade kuhjumist riiulitel.

Majapidamise eest hoolitsedes ei tohiks järelandmisi teha. Mida rohkem on sul asju riiulitel, seda keerulisemaks kujuneb iganädalane koristusprotsess. Mõnele inimesele tõesti meeldib asju koguda ning neid näiteks riiulitel eksponeerida. Mõni teeb seda enda meeleheaks, teine aga külaliste silmailuks.

Kuna maitsed ja eluviisid on aga erinevad, ei saa kellelegi kätt otseselt ette panna. Küll aga avaldame sulle ühe võrdlemisi lihtsa meetodi, millest alustada, kui soovid oma vaatevälja üleliigsetest esemetest puhtaks teha.

Strateegia on järgmine: kui sa ei kasuta teatud eset igapäevaselt - peida see silmade eest ära, vahendab apartmenttherapy.com. Kasuta sama meetodit iga eluruumi puhul ning saad peagi lahti nii oma üleliigsest kolast kui ka harjumusest lasta asjadel kuhjuda. Ka kodune majapidamine võidab - sa tead, kus konkreetne asi asub ning ka üldmulje eluruumist on selle võrra viisakam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles