Fotod: piinliku täpsusega organiseeritud garderoobid

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garderoob.
Garderoob. Foto: Pexels / CC0 Licence

Organiseeritud ning süsteemipäraselt kujundatud garderoob on midagi, mida väga paljud meist ihkavad. Oleme jaganud mitmeid nõuandeid garderoobi korrashoiu kohta, nüüd aga anname eeskujulikest garderoobidest ülevaate piltides.

Organiseeritud garderoob teeb elu mitmeid kordi lihtsamaks. Kes meist ei tahaks omada ülevaadet kapist toimuvast? Või hommikul tööle kiirustades leida kapist õige paariline oma sokile? Garderoobi korrastamiseks ei ole vaja palju - piisab mõnest investeeringust kas hoiukastidesse, sahtlieraldajatesse või hoopis vaakumkottidesse. Tähtis on, et looksid enese jaoks loogilise süsteemi ning panustaksid ka selle korras hoidmisesse.

Milleks sobrada läbi erinevad kingakarbid ja kingapaarid? Läbipaistvad hoikarbid aitavad koheselt üles leida soovitud jalanõud ning säästa su väärtuslikku aega.

 

A post shared by B.R.K. (@white_based) on

Sahtlieraldaja on üks väga nutikas moodus, kuidas ruumi kokku hoida. Poodidest leiab neid nii erinevates suurustes kui ka värvides. Ent, mis kõige parem - neisse võib mahutada pea kõike - aluspesu, sokke, püksirihmu jne.

Hoiukarbid - tänuväärsed, ent teinekord veidi alahinnatud esemed meie majapidamistes. Kuna ka neid leidub erinevates mõõtudes ja värvitoonides, võid julgelt investeerida nende soetamisesse.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles