Kaks asja, mis peaks iga inimese kodus olema hiljemalt 30. eluaastaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

30. eluaastaks on inimestel elukorraldus enamasti üsna paigas. Isegi kui elatakse endiselt üürikodus, on tekkinud teatav rutiin ja osatakse hinnata nii mõndagi, mis veel kümme aastat tagasi tundus täiesti mõttetu.

Mis peaks olema kindlasti olemas ühe 30-aastase ja vanema inimese kodus? Vastused on üsna varieeruvad, kuid ApartmentTherapy sisustusportaali toimetajate hinnangul peaks sinna kuuluma järgnevad kaks asja.

1. Mõni väärispuidust mööbliese või tõeline kunst

Mööbliplaadi ja väljaprinditud plakatite aeg võiks hakata ümber saama. 30ndates eluaastates võiks iga inimese kodus leiduda mõni mööblitükk, mis kestab terve eluea, ja mõni kunstiteos, mille võib uhkusega järeltulevatele põlvedele pärandada. 

2. Korralik kvaliteetne voodi ja madrats

Tegelikult peaks see kuuluma inimese ellu alates sünnist, aga olgem ausad: nooremana võib magada ka liiga lühikesel diivanvoodil mitu aastat jutti ja häda pole midagi. Pärast 30. sünnipäeva võiks aga leida endas viitsimist ja rahakotist piisavalt raha, et osta korralik madrats ja voodi.

Mis on sellised täiskasvanuelu elemendid, mis sinu hinnangul igas kodus olemas võiks olla?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles