Tooted, millelt võid novembrikuus võrdlemisi hea hinnaalanduse saada

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küpsetustarvikutelt võid just novembrikuus saada meeldiva hinnaalanduse.
Küpsetustarvikutelt võid just novembrikuus saada meeldiva hinnaalanduse. Foto: Pexels / CC0 Licence

Novembris on kõige sobivam aeg hakata tegema ettevalmistusi eelseisvateks pühadeks. Samuti on soodne aeg leida endale mõni suuremat väljaminekut nõudev tarbeese. Anname ülevaate neljast tarbeesemest, mille puhul sul on lootus novembrikuus allahindlust saada. 

1. Sõiduautod

Kui oled avatud möödunud või lausa ülemöödunud kalendriaasta mudelitele, siis on just novembrikuu see aeg, mil on aeg hakata kaaluma autoostu võimalusi. Tavaliselt tutvustatakse tuleva aasta automudeleid suve keskpaigas, seega ei ole paremat aega kui nüüd, novembrikuus.

2. Köögitarvikud

Kuna suurem küpsetushooaeg on alles ees, võid sellest tulenevalt just praegu leida taskukohase hinnaga köögitehnikat. Ka küpsetustarvikutelt võid saada meeldiva hinnaalanduse, kui vaid tead, kust otsida.

3. Kampsunid

Suuremad poeketid tellivad tooteid alati varuga, vahendab purewow.com. Hiljem aga tunnevad muret selle üle, kuidas liigsest kaubast võimalikult kiiresti lahti saada. Ehk on nüüd tõesti parim aeg muretseda kõigile pereliikmetele kampsun, enne kui hullunud jõuluostlejad teevad seda sinu eest?

4. Televiisorid

Paljud inimesed jätavad televiisori ostu detsembrikuusse, lootuses saada eriti soodsa pakkumise osaliseks. Ennetavalt oleks siiski mõistlik juba novembrikuus televiisoritele pilk peale visata. Niiviisi saad selgema ülevaate turu hetkeseisust. Samuti ei tasu selle ostuga liialt pikalt venitada, kuna nõudlus on suur ning suureneb kuu aja möödudes veelgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles