Enne ja pärast: õudusunenäost vannitoas sai valgusküllane oaas

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vannituba.
Vannituba. Foto: SCANPIX

Chase ja ta abikaasa ostsid elumaja Miamis, mille vannituba osutus tõeliseks õnnetusjuhtumiks. Abielupaar otsustas, et vajavad kohest muutust ning otsustasid vannitoa täielikult renoveerida. Vaata allolevatelt piltidelt järgi, kui hästi nad selle jõletu vannitoa uuendamisega hakkama on saanud.

Eelnevate omanike omalooming oli nimelt viinud vanni peaaegu et hävinemise äärele. Lisaks loomulikult vannitoa üleüldine interjöör, mis paarile paraku meelt mööda ei olnud. Abielupaar mõlgutas mõtteid vannitoa uuenduste osas, ent siis algas orkaanihooaeg ning  orkaan Irma andis korraliku hoobi paari esialgsetele plaanidele.

Renoveerimistööd kestsid seega ühtekokku viis nädalat - perekonna palgatud meeskonna tööd ei peatunud õnneks ka mässumeelse orkaani kiuste. Renoveerimise käigus säästis Chase märkimisväärse summa raha, kuna otsustas enamus vajalikest materjalidest ja vahenditest Amazonist soetada.

Vannituba enne.
Vannituba enne. Foto: Chase Simmering
Vannituba enne.
Vannituba enne. Foto: Chase Simmering

Chase soovis vannituba, mis oleks sobilik ühele neljaliikmelisele perele. Lõpptulemus tõi rõõmu nii Chase'le kui ka kõikidele ta pereliikmetele. Valgusküllane vannituba on minimalistlikult funktsionaalne ning hoopis teine tera, kui see oli enne. 

Vannituba pärast.
Vannituba pärast. Foto: Chase Simmering
Vannituba pärast.
Vannituba pärast. Foto: Chase Simmering

Vaata rohkem pilte SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles