Kodusaates kõrgete ootustega osalenud pere tunneb, et on petta saanud (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: popsugar.com

Menukas kodusaates osalenud ja endale uue ilusa kodu saanud paar tunneb kõigest hoolimata, et said vastu pükse.

Eesti vaatajategi seas juba menukaks muutunud kodusaate "Fixer Upper" osalejad Ken ja Kelly Downs tunnevad, et kuigi saade andis neile kahtlemata väga ilusa kodu, on nad siiski petta saanud, vahendab Popsugar. 

Maja, mille nad saate käigus endale said, on igati ilus ja sellele pole neil ainsatki etteheidet. Küll aga naabruskonnale: tegemist on lärmaka ja kriminogeense kandiga, millest saatetegijad Chip ja Joanna Gaines täiesti teadlikud olid, sest maja, milles Downsid praegu elavad, tuli nendeni Gaineside kinnisvarabüroo kaudu. Viimaseks piisaks pererahva karikas sai see, kui purjus juht ühel suvisel varahommikul nende elutuppa sisse sõitis.

Lisaks kõigele on ümberkaudsed inimesed Downse ähvardanud, sest nende uhkeks ehitatud maja on kergitanud piirkonna kinnisvarahindu. Kohalikud ei ole sellega üldse rahul.

Downsid ütlevad, et nende meelest peaks Waco linn Texases, kus nad elavad, oma elanike kaitseks rohkem ära tegema. Ning "Fixer Upperi" tiim peaks arvestama, et kodu moodustab kogu keskkond, mitte vaid maja ise: teadlikult ei tohiks tavalist keskealist keskklassi paari panna elama piirkonda, kus pidu käib ööpäevläbi. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles