Fotod: kas teadsid, millised näevad välja kodud kuulsas Admiraliteedi kvartalis?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Admiraliteedi kvartalist Tallinna jahisadama vahetus läheduses on ajakirjanduses kirjutatud nii- ja naapidi, aga kas tead, millised korterid sellesse arendusse kerkinud on?

Praegu näiteks saab soetada kodu Promenaadi Majja, kus pakkumisel ühe- kuni neljatoalised kodud. Need ei ole muidugi mingid järjekordsed kipsseintega ehitised, vaid hoolikalt läbimõeldud ja kavandatud elamised. 

Promenaadi Maja korterid.
Promenaadi Maja korterid. Foto: KV.EE

Hinnad on mõistagi vastavad: näiteks tuleb kolmetoalise korteri eest välja käia enam kui 300 000 eurot. Võrdluseks: poole väiksema raha eest saab Tallinna servas osta endale samas suuruses poole oma aiaga paarismajast.

Promenaadi Maja korterid.
Promenaadi Maja korterid. Foto: KV.EE

Mõni üksik korter on veel saadaval ka juba eelmisel aastal valminud Poordi residentsist. Selle korterid ei jää Promenaadi Majale millegi poolest alla: eks enda eest räägi ju seegi fakt, et tänaseks päevaks on sinna pea võimatu kodu leida. Kinnisvaraportaalist jääb silma vaid üks pakkumine ligi 70ruutmeetrisele kolmetoalisele, mille hind 240 000 eurot.

Vaata galeriid ja kommenteeri, kuidas sellised kodud tunduvad? Kui rahakott lubaks, kas elaksid sellises kodus või oled pigem oma maja inimene ja eelistad võimalust segamatult oma aias aega veeta?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles