Pikk vihmaperiood tekitas ühe pere koduaeda väga kummalise nähtuse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Vihma on sel aastal sadanud oluliselt rohkem kui keegi soovinud oleks. Mõnel pool kaasnes pikkade sajuperioodidega õige kummalisi nähtusi. 

Ühes Ameerika koduaias tekitas pikk vihmaperiood murukattesse piraka mulli, mis alt vett täis. Video sellest, kuidas majaomanik murusse tekkinud mulli purustab, on Facebookis tõeliseks hitiks saanud: videot on vaadatud ligi 500 000 korda. 

Paljud imestavad, kuidas selline asi võimalik on ja kinnitavad, et ei ole kunagi varem midagi säärast näinud. Paar kommenteerijat oletab, et tegemist on betoonile paigaldatud kunstmuruga, mõni teab suisa väita, et see kindlasti nii on - kunstmuru puhul ei olevat tegu millegi väga erilisega. 

Teised jällegi ütlevad, et muru tundub kunstmuru jaoks liiga ehe olevat ja on pigem veendunud, et pigem on täiesti tavalise muruga. Kuid kuidas see sel juhul vee sedasi enda alla kogub, seda ei oska keegi selgitada. 

Ühes on aga kõik ühel nõul: seda videot on väga mõnus vaadata!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles