Inetuse võidukäik: kahe mehe ebatavaliselt intrigeeriv sotsiaalmeediakonto

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtluskonto.
Ettevõtluskonto. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kaks Šveitsist pärit meest avaldavad loodud Instagrami kontol pilte ebaõnnestunud disainilahendustest. Mõni ese on lausa niivõrd inetu, et ei teagi, kas pigem nutta või naerda.

Ugly Design nime kandev konto kuulub kahele Šveitsi mehele, kes soovisid oma piltidega keskmisest veidi erinevat kontseptsiooni arendada. Kuna sotsiaalmeedia on niigi täis pilte ilusatest inimestest ja esemetest, otsustasid mehed just vastupidist pakkuda ning postitada pilte silma jäänud ebatavalistest esemetest ja disainilahendustest, vahendab apartmenttherapy.com. 

 

Table for two

A post shared by Uglydesign (@uglydesign) on

 

cake mood

A post shared by Uglydesign (@uglydesign) on

Konto omanikud Jonas Nyffenegger ja Sebastien Mathys üritavad inetutes asjades alati midagi ilusat leida ning väidavad, et oleksid kurvad, kui maailmas midagi inetut enam ei leiduks. Meestel on õigus. Ilma iluta ei oskaks me inetust näha ning ilma inetuseta ei hindaks me ka kogu ümbritsevat ilu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles