Nutikas ema sisustas paneelmaja korterisse ideaalse lastetoa

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüd, mil kõik meisterdamisvahendid on tänu uuele töönurgale lastele kättesaadavad, kasutatakse neid varasemast palju enam.
Nüüd, mil kõik meisterdamisvahendid on tänu uuele töönurgale lastele kättesaadavad, kasutatakse neid varasemast palju enam. Foto: Anna Lutter

Kui lapsed kasvavad, võib esialgu üsna parajana tundunud kodu ühtäkki väikseks jääda. Kuid alati ei pea olema ainus võimalik lahendus kolimine – leidub teisigi variante, nagu üks pere omast käest hästi teab.

Mitmekülgselt andekas blogija, disainer ja käsitööõpetaja Anna Lutter ja tema kaasa Algo sisustasid mõni aasta tagasi oma paneelmajas asuvas kolmetoalises korteris õdusa toa oma toona ainsale lapsele, poeg Päärenile.

Kuid aeg läks edasi, perre lisandus veel üks laps. Möödus veel pisut aega ja alguses vanemate toas beebinurgas pesitsenud Pellele oli tarvis ruumi juurde. «Mõtlesime, et ka enda une huvides oleks hea mõte poisid ühte tuppa tõsta,» ütleb Anna. Selge oli aga, et esialgsel kujul see tuba kahele lapsele ei sobi: tuli ette võtta põhjalikud ümberkujundus- ja ehitustööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles