Miks on riiete aurutamine parem idee kui nende triikimine?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triikraud.
Triikraud. Foto: Pexels / CC0 Licence

Mõned kortsud riietel on pretensioonikamad kui teised. Tihtipeale kulub kümneid minuteid, et riideese korralikult triigitud saaks. Miks on aga rõivaauruti teinekord mõttekam variant kui triikraua kasutamine?

Veebilehe apartmenttherapy.com sõnul on riideesemete aurutamine oluliselt mõttekam lahendus kui nende triikimine. Lisaks kortsude eemaldamisele likvideerib kuum aur ka kõikvõimalikud bakterid ja haigusetekitajad. Samuti viib see riietelt ebameeldivad lõhnad ja muudab nende üldmulje värskemaks. Riideauruti töötulemust võib seega triikraua kasutegurist mõnevõrra efektiivsemaks lugeda.

Oled vast kuulnud seda linnalegendi, et duši all käies võib kortsus riided vannituppa riputada, et pesu käigus erituv kuum aur need seejärel sirgemaks muudaks? Kui see kaval nipp on tõepoolest edukaks osutunud, võid julgelt proovida ka riideaurutit. Riideauruti kasutamine on selle lihtsa pettemanöövri oluliselt laiahaardelisem variant.

Hea lugeja, mida arvad sina riideauruti eelistamisest triikrauale? Millised on olnud sinu tulemused auruga riiete triikimisel?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles