Plahvatus pesumasinas tipnes pereema peapõrutusega (2)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plahvatanud pesumasin viis pereema haiglasse.
Plahvatanud pesumasin viis pereema haiglasse. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Pesu pesemine on viie lapse ema Sara Van Becki igapäevane toiming. Pesumasinast tulevaid veidraid hääli kontrollima minnes kuulis ta ühtäkki plahvatust, mille jõud oli niivõrd suur, et naine lõpetas erakorralise meditsiini osakonnas, vahendab housebeautiful.com.

«See kõlas, nagu oleks pomm plahvatanud,» ütles Minnesotast pärit naine. Pereema läks uurima, mis ta kolmeaastasel Whirpool Dueti pesumasinal viga võiks olla, ent lõpetas paraku teadvusetult maas, vahendab housebeautiful.com.

Pesumasin oli nimelt keset pesutsüklit plahvatanud ning sellest välja lennanud kuullaagrid tabasid naist otse pähe. Teadvusele tulles oli naine valudes maas. Naine tänas õnne, et tal oli vähemalt Apple'i kell, mille vahendusel sai helistada abikaasale, kes seejärel naise erakorralise meditsiini osakonda viis.

«See oleks võinud palju hullemini lõppeda,» ütles naine. «Mis siis, kui mõni mu lastest oleks kuullaagritele ette jäänud?» 

Seetõttu soovitabki naine kõikidel koduperenaistel edaspidi pesuruumi uksed suletuna hoida, sest ei või iial teada, millal järgmine pesumasin plahvatada võib. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles