Kolm lihtsat lahendust lastega isadepäevakaardi meisterdamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kui isadepäevakaart veel tegemata, ei tasu siiski meelt heita: siin on mõned lihtsad ideed, kuidas kaart väheste vahendite ja väikese vaevaga valmis teha.

1. Käed

Foto: Erakogu

Hea lihtne lahendus on joonistada paberile lapse käejäljed, lõigata need välja ja kleepida paberkäte peopessa ilusa sõnumiga kokkuvolditav paber. Soovi alguse võid ka näiteks hoopis ühele käelabale kirjutada, nii et lõpp selgub siis, kui käed lahti tõmmata.

2. Kikilipsukaart

Foto: Erakogu

Eriti lihtne variant on voltida ühest paberist kikilips, kinnitada see liimiga kaardile ja kirjutada oma soov kaardile sisse. See on tõenäoliselt üks kõige lihtsamaid ideid üldse, mida isadepäevakaardi tegemiseks mõelda annab.

3. Teibitud kaart

Foto: Erakogu

Teibi kaardile õnnesoov isale ja lase lapsel värvidega (pliiatsite, kriitide, vesivärvidega) vabalt möllata. Hiljem võta teip maha: paberile on jäänud sinu õnnesoov ja kirju taust. Sobib eriti hästi väiksematele lastele, kel pole veel palju käelisi oskusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles