Üks ema soovitab: geniaalne nipp laste legoklotside hoiustamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Üks legofännidest laste ema, kes on proovinud ilmselt kõiki võimalikke nippe klotside kõige valutumaks hoiustamiseks, on leidnud kõige toimivama lahenduse.

Kõige parem variant selleks on tema sõnul klotside värvide järgi sorteerimine. Siin pole vahet, kas tegu on suurte või väikeste LEGOdega, värvisüsteem sobib nende kõigiga. Värvide järgi saab klotsid ära jaotada näiteks nii:

Foto: I Heart Organizing

Paljudel tekib küsimus, et kuidas on sellise süsteemiga võimalik hiljem taastada keerukaid komplekte, mida väikestest LEGOdest kokku panna saab. Tegelikult pole selles aga midagi keerulist. Selleks tuleb kõik juhendid hoolikalt alles hoida ja kiirköitja vahel säilitada:

Foto: My 4 Misters & Their Sister

Värvide järgi jaotatud klotside seast on juhendi põhjal lihtne leida see vajaminev.

Selleks, et säilitada pisikesi aksessuaare nagu kiivrid, legomehikeste ujumislestad, kirved, mõõgad ja muu taoline, tasub käsitööpoest muretseda kaanega organiseerija:

Foto: Gabby Cullen

Sel moel on kõik legod kogu aeg kontrolli all. Noh, välja arvatud muidugi siis, kui need mööda elamist laiali on...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles