Lahendame ühe igavese rõivastega seotud mure (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Paljudes kodudes kipuvad mõne korra kantud riided, mis veel pessu ei lähe, leidma koha tooli seljatoel või mõnes muus ebamugavas kohas. Kuidas neid aga tegelikult hoida saaks?

Lahendusi on mitmeid. Sisustusportaal ApartmentTherapy toob ära mõned neist.

Konksud

Konksud kas seinal või ukse tagumisel küljel on suurepäraseks kohaks riietele, mida kappi puhta pesu keskele hästi nagu tagasi panna ei taha, aga pesumasinasse veel ka mitte. Riided võid riputada otse konksu otsa või panna konksu külge rippuma riidepuud ja paigutada riided nende peale.

Stange

Mõnikord on heaks lahenduseks eraldi väike stange, mis ei võta palju põrandapinda. Sobib hästi näiteks riidekapi kõrvale. Päevasel ajal hoiab sinu koduriideid, õhtul neid, mida kavatsed veel enne pesu selga panna.

Riidekapp

Paljudele ei ole vastuvõetav mõte hoida riidekapis puhaste riietega koos rõivaid, mis juba seljas käinud. Aga hästi võib töötada lahendus, kus sellistele riietele on eraldatud on riiulivahe. Tasub proovimist!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles