Sotsiaalmeedia fenomen, mis paneb koduomanikud oma eluruumi valgeks värvima

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgel värvil on palju kasutegureid.
Valgel värvil on palju kasutegureid. Foto: Pexels / CC0 Licence

Infoühiskonnas on uued trendid ja sisustussuunad kiired levima. Inimesed on muutunud edevaks ning üha julgemaks oma isiklike asjade jagamisel. Sotsiaalmeediakanalid nagu Instagram ja Pinterest on saanud lausa uuteks trendide algatajaiks.

Mõni inimene jälgib tõepoolest piinliku täpsusega kõige kaasaegsemaid sisustustrende, mõni aga lihtsalt oma jälgijate arvu sotsiaalmeediakontol. 

Veebileht apartmenttherapy.com on sellest sõltuvalt tõstatanud ühe võrdlemisi huvitava küsimuse - kas sotsiaalmeediakanal Instagram on tõesti tinginud uue populaarse trendi, mis seisneb oma eluruumide seinte valgeks värvimises?

Valgel värvitoonil on palju kasutegureid - see muudab ruumi visuaalselt suuremaks ning ka oluliselt valgusküllasemaks. Valgel taustal jäädvustatud pildid ja videod on oma kvaliteedinäitajatelt samuti tunduvalt paremad kui hämaras toanurgas ülesvõetud kaadrid. 

Ometigi kaasneb valgete seinte ja lagedega ka palju kitsaskohti ja peavalusid. 

Teada on, et valge ei jää alati valgeks ning kohati võib selle üleküllus mõjuda ka veidi morbiidselt. Seega, kui sinu igakuine sissetulek ei tule just Instagramist, mõtle veidi järele, enne kui oma seinad lumivalgeks võõpad. Pea meeles - sisustustrendid tulevad ja lähevad, ent ajatu klassika ja stiilitunnetus jääb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles