Absurdne tüli naabritega lõppes ühele osapoolele väga karmilt

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grant Shortland teed tõkestavaid esemeid eemaldamas.
Grant Shortland teed tõkestavaid esemeid eemaldamas. Foto: SWNS.com/Scanpix

Naabriga tüllipööramine on ebamugav nagunii, kuid ühe asja ehk liiga tõsiselt võtnud paari jaoks lõppes pikaleveninud jagelemine täiesti tühise asja pärast väga ebameeldivalt. 

Chris Hill ja tema naine Susan pöörasid mõnda aega tagasi tülli oma naabri Grant Shortlandiga ja kui enamasti suudavad naabrid säärased jagelused siiski omavahel ära klaarida, läks seekord asi välja kohtu ja tohutute kuludeni, vahendab Metro.

Tüli põhjus on naeruväärne: Grant Shortland ja tema kaasa Melanie Heritage ei pääse üldkasutatavalt teelt otse oma kinnistule. Selleks, et koju pääseda, peavad nad sõitma osaliselt läbi Hillide aia. Kui Shortland 2009. aastal oma praegusesse kodusse kolis, oli esiotsa kõik hästi, kuid siis hakkasid Hillid tema koduteed tõkestama.

Esemed, millega Hillid läbisõiduteed blokeerisid.
Esemed, millega Hillid läbisõiduteed blokeerisid. Foto: SWNS.com/Scanpix

«Vähehaaval tekkisid tema läbisõiduteele lillepotid, grill ja aiamööblikomplekt. Kõik selleks, et Shortlandile võimalikult palju ebameeldivusi põhjustada,» selgus hiljuti kohtus. Vähe sellest: naabrid tülitsesid omavahel pidevalt nii meeletult, et korduvalt pidi sekkuma politsei. 

Hillide majaesine, mida Shortland oma koju pääsemiseks igapäevaselt läbima peab.
Hillide majaesine, mida Shortland oma koju pääsemiseks igapäevaselt läbima peab. Foto: SWNS.com/Scanpix

Hillid väitsid, et neil oli Shortlandi takistamiseks moraalne õigus, kuid kohtunik nii ei arvanud. Ta mõistis Hillid süüdi ning nende kanda jäävad peaaegu kõik selle tsirkuse kohtukulud: Shortlandi 98 000 naelaga kokku on nende kulu 200 000 naela ehk enam kui 224 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles