Video: diivan, mis muutub sekunditega nariks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Funktsionaalne diivan-nari kerkib sekunditega.
Funktsionaalne diivan-nari kerkib sekunditega. Foto: Pexels / CC0 Licence

Väikeste eluruumide puhul tuleb oma nutikus tööle panna ning leida võimalusi iga ruutmeetri otstarbekaks sisustamiseks. Üks Kreeka ettevõte on loonud põneva diivan-nari lahenduse, mis on kogu sotsiaalmeedia kihama pannud ning seda täitsa õigetel põhjustel, vahendab apartmenttherapy.com.

Kreeklaste loodud diivan sobib nii väikestesse majapidamistesse kui ka tihedalt külalisi võõrustavaisse elamistesse. Lisaks on see sobiv lahendus ka hotellide ja hostelite omanikele, kuna võtab võrdlemisi vähe ruumi ning võimaldab tippaegadel mahutada oluliselt rohkem külalisi öömajale. 

Tugeva tugikonstruktsiooniga diivan-naride puhul on kõik ohutegurid minimaliseeritud. Narivoodid põhinevad nimelt itaallaste ehitatud tugimehhanismil, mis kerkib sekunditega ning on võimeline kandma keskmise täiskasvanud inimese keharaskust. Üle ääre kukkumise ohtu ei ole ning nari kokkupanekuks kuluv aeg on samuti võrdlemisi marginaalne.

Funktsionaalse diivan-nari eest tuleb aga välja käia võrdlemisi tähelepanuväärse rahasumma -  1750 dollarit ehk pea 1480 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles