Fotod: see on tõenäoliselt üks maailma kõige erakordsemaid riidekappe

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instyle.com

Väga paljud naised unistavad tõeliselt mahukast riidekapist, kus kaunilt eksponeeritud kogu nende riidekraam, jalanõud, käekotid ja päikeseprillid. Ühel õnnelikul on täpselt selline olemas.

Seltskonnatäht ja miljonär Bernie Ecclestone´i tütar Tamara ei ole kade: ta näitab lahkelt kõigile, kui rikkalik ja külluslik on tema riidekapp, mida oleks targem ilmselt garderoobitoaks nimetada, vahendab InStyle.

Foto: instyle.co.uk

Õigupoolest meenutab Tamara riidekapp suisa väikest butiiki, sest just butiigivääriline on selle sisu: siit leiab 30 paari Chaneli espadrille, 30 Chaneli käekotti ja muud luksuslikku. Kuid Tamaral on ka üks kiiks: nimelt jumaldab ta pidžaamasid ning neid võib tema garderoobist leida rohkem kui üheski butiigis iial müügil oleks.

Pidžaamasid kannab Tamara tihti ka siis, kui päeval asju ajab ja lapsi kooli või lasteaeda viib - ta leiab, et need on väga mugavad riideesemed ja kiirelt kusagilt läbihüppamiseks sobivat samuti suurepäraselt.

Eriline koht Tamara garderoobis on muidugi tema pulmakleidil, mille disaineriks on Vera Wang.

Foto: instyle.co.uk
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles