Mustamäe paneelikas otsib uut omanikku väga põnevalt muudetud planeeringuga korter

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Mustamäel otsib uut omanikku korter tüüpilises paneelmajas. Kuid korteri planeeringut on muudetud nii, et tubade endist asetust on seal üsna keeruline ära tunda.

Omanik ise kirjutab kinnisvaraportaali KV.EE riputatud Mustamäe teel asuva korteri kuulutuses, et korter on täielikult renoveeritud ja toad ümber tõstetud: köögi asemele tehtud pesuruum, köök ehitatud kõrval olnud magamistuppa.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Köögi ning elutoa ja köögi ning esiku vahelisse seina lõigatud avad, mis avardavad ruumi, tuues tubadesse ohtralt valgust ja õhku. Omaniku sõnul on korteril olemas projekt koos kasutusloaga.

Korteri pesuruum on põrandaküttega ja plaaditud, pesuruumist leiab sauna, mis mahutab mugavalt kolm inimest. Dušinurgas on aurusaun kahele inimesele.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Läbi maja ulatuval korteril on rõdud mõlemal pool maja. Tänavapoolne klaasitud rõdu on väga põnevalt ühendatud magamistoaga. Sinna on välja ehitatud kontorinurk. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles