Lambipirni pärast tülli pööranud naabrid kulutasid kohtus hiigelsummasid (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Lihtsa lambipirni pärast tülli pööranud naabrid ei suutnud konflikti omavahel lahendada ja kulutasid seetõttu kohtus hiiglaslikke summasid.

See on suurepärane näide inimeste aja ja raha raiskamisest. Britt Lesley Simkinsi naaber kurtis linnavalitsusele, et tema välisukse kohal oleval lambil on liiga ere pirn: see sirab otse tema laste toa aknasse ega lase viimastel magada. Linn palus Simkinsil pirni eemaldada või nõrgema vastu vahetada, kuid naine keeldus. Asi lõppes kohtus, kopsakate kohtukuludega, vahendab Daily Mail.

Kohtus väitis naine, et vajab just nii eredat valgust, et näha, kui keegi ukse taga on. Ta väitis, et tegemist on turvakaalutlusel paigaldatud valgustusega ja ta tunneks end väga ebamugavalt, kui peaks leppima nõrgema valgustusega. 

Mitu päeva kestnud vaidluste tulemusel otsustati lõpuks, et tuli tuleb eemaldada. Kuna mõlemad osapooled olid endale palgatud kallid advokaadid, ületasid kohtukulud 20 000 euro piiri. 

Simkinsil on nüüd kaks nädalat aega, et tuli maha võtta. Kuidas olukord lõplikult mõlema osapoole jaoks rahuldavalt lahendada, tuleb naabritel omavahel selgeks rääkida. 

Kui asjalikult see 20 000 eurot kohtus kulutatud sai, jäägu igaühe enda otsustada. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles