Kõige lihtsam lahendus kõigile legoklotsidega hädas olevatele vanematele

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kui klotside organiseerimine ja sorteerimine pole midagi, millele aega tahaksid kulutada, siis siin on suurepärane ja mugav lahendus.

Portaali I Creative Ideas Facebookis jagatakse võimsat laua-lahendust, kus kõik klotsid ühes suures kastis koos, lisaks on võimalik klotse hoiustada veel laua alla paigutatud kastides. Valminud ehitised lähevad laua kohal kõrguva väiksema laua peale: 

Laua kastidega osa pärineb IKEAst, kuid selle ümber on tehtud omavalmistatud alus, mille keskel suurem kast klotside jaoks. Laua piisavalt lai serv jätab mõnusalt ruumi selle peal ehitamiseks. Kõik need ehitised, mida kohe ära ei raatsita lammutada, lähevad üles laua peale. 

Kui tavaliselt õpetame vanemaid, kuidas ja milliste süsteemide abil klotse sorteerida ja organiseerida, siis see meetod ei eelda vanematelt mingit üleliigset pingutust. Lapsed majandavad lauaga iseseisvalt, hoolitseda tuleb ainult selle eest, klotsid laua pealt rändama ei läheks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles