Kuus eset, mille koht ei ole vannitoakapis

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vannitoakapis tasub hoiustada vaid loetud esemeid.
Vannitoakapis tasub hoiustada vaid loetud esemeid. Foto: Pexels / CC0 Licence

Rõske ja pimedavõitu vannituba ei ole just parim koht kõigi asjade hoiustamiseks. Mõne eseme vannitoas hoidmine võib tunduda elementaarsena, ent tegelikkuses võid selle sootuks ära rikkuda.

1. Kosmeetikatarbed

Hommikuti sätitakse ennast päevaks valmis ikka vannitoa peegli ees. Pea aga meeles, et vannitoa kõikuv temperatuur võib kosmeetika omadusi rikkuda, seega leia neile koht mõnes teises eluruumis.

2. Medikamendid

Ravimeid ostes loe pakendis olevat infolehte, kus on instruktsioonid ka nende hoiustamiseks. Medikamendid võivad osa oma toimest ja efektiivsusest kaotada, kui neid ei hoiustata pimedas ja kuivas kohas. 

3. Elektroonika

Kui seade pole just veekindel, ei tasu seda vannitoas hoidma hakata, vahendab goodhousekeeping.com. Kõikuv niiskus- ja temperatuuritase võivad teha koduelektroonikale varajase lõpu.

4. Žilett

Ära riku oma žileti tera ning hoiusta raseerijat mõnes kuivemas eluruumis. Põhjus, miks žiletiterad roostetama hakkavad, seisneb sageli vannitoas valitsevas niiskuses.

5. Hinnalised ehted

Vannitubade niiskus võib tingida ehete enneaegse tuhmumise. Hoiusta ehteid pigem jahedamas piirkonnas.

6. Küünelakid

Kui soovid, et küünelakk kestaks veel kuid, hoiusta seda toatemperatuuril. Samuti ei tasu seda külmkappi panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles