Tippkokk Nigella Lawsoni ülestunnistus seoses teleri ees einestamisega

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigella Lawson.
Nigella Lawson. Foto: Brett D. Cove/Scanpix

Tänapäeval on inimestel järjest vähem aega, et söögilaua taga einestada ja üksteise seltskonda nautida. Tihtipeale vaaritatakse midagi kiirelt valmis, et seejärel diivanile oma lemmikseriaali nautima asuda. 

Tippkokk Nigella Lawson on peale pikka tööpäeva samuti kõigest inimene, kes soovib puhata ja väärt meelelahutuse saatel lõõgastuda. Ka tema tunnistab teinekord teleri taga einestamist, kuigi eelistaks seda pigem söögilaua taga teha, vahendab countryliving.co.uk.

Kuigi Lawson einestab televiisori ees võrdlemisi harva, teeb ta seda alati teatud erandiga. Nimelt ei kasuta tippkokk telerit vaadates mitte kunagi kahvlit ja nuga, kuna see aitab tal paremini keskenduda teleekraanil toimuvale.

Naise sõnul on tähelepanu lihtne kaduma, kui serveerida eineid, mis nõuavad kahvlit ja nuga. Sellest johtuvalt üritabki tippkokk teleri vaatamiseks valmistada eineid, mida saab serveerida kausis ning mille söömiseks piisab kas lusikast või sõrmedest.

Hea lugeja, kuidas einestad sina? Kas sa serveerid oma eined klassikalisel kombel söögilaul või naudid neid hoopis teleri ees diivanil?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles