Hakkaja kuusevedaja sattus politseiga sekeldustesse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Selleks, et jõulukuusk metsast või müügiplatsilt koju saada, ei tohi päris kindlasti kõiki meetodeid kasutada. Näiteks alljärgnev oleks mõistlikum kõrvale heita. 

Ameerika Ühendriikides Massachusettsi osariigis pidas politsei möödunud nädalal kinni väikese sinise sõiduauto, mille katusele oli hiivatud hiiglaslik kuusk, vahendab Country Living.

Seda, mis värvi ja missuguse autoga täpsemalt tegemist oli, oli esialgu kuuse alt üsna raske tuvastada: auto oli niivõrd puu alla mattunud. 

Sõiduki kinni pidanud politseinikud meenutavad kõigile üle maailma, et jõulude ajal tuleks kuuski vastutustundlikult transportida, ilma, et sellega pandaks ohtu iseenda ja kaasliiklejate turvalisus ja heaolu.

Mõned politseijaoskonna Facebooki lehele postitatud fotod kommenteerinud kodanikud leiavad, et ei tasu sääsest elevanti teha ja võiks muretult sõita, kui piisavalt ettevaatlik olla. 

Teised leiavad, et nii ikka ei saa. Kolmandad imestavad aga, milline on kodu, kuhu nii suur kuusk üldse ära mahub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles