Video: arendajalt suurte ehitusvigadega maja ostnud mees filmib, kuidas kodu kokku kukub (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Arendajalt vigaselt projekteeritud ja ehitatud maja ostnud mees filmib tegevusetult, kuidas tema kodu lihtsalt kokku vajub.

Mehhikos Monterrey-nimelises linnakeses on viimasel ajal juba neli maja lihtsalt kokku kukkunud. Tegemist on uusarenduse projektiga, mis on kindlasti kehvasti ja valesti ehitatud, aga võimalik, et ka juba valesti projekteeritud, vahendab ViralHog.

Video filminud mees ütleb, et kokkukukkuv maja on tema kodu, uusarendus, mis mitte kuigi kaua aega tagasi soetatud. Tema maja pole ainus, millele selline saatus osaks langes: enne selle video filmimist on samas arenduses kokku varisenud juba kolm elumaja.

Kuuldavasti on probleem kas valesti ehitatud või juba algselt valesti projekteeritud kandeseintes, mis ei tee lihtsalt oma tööd. 

Selle maja varingus keegi viga ei saanud, kuid kudas on möödunud varasemad kolm varingut, pole teada. Samuti puudub info selle kohta, mis saab kodu kaotanud inimestest edasi ja kas tekkinud kahjud neile hüvitatakse. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles