Internetis lööb laineid üks väga kummaline kohviretsept

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Oled see, kes kurdab, et hommikuti ei leia söömiseks kuidagi aega, napilt jõuad kohvi ära juua? See kohv on sisuliselt kaks ühes ja lahendab kindlasti esimese hommikuse nälja probleemi.

New Yorgis asuv Korea kohvidele spetsialiseerunud kohvipood Round K pakub nimelt kohvi, kuhu sisse on segatud munakollane, vahendab TheKitchn. 

See tundub kummaline ja seda ta olema peabki: paljud kohvikud, kohvipoed ja kohviketid üle maailma võistlevad juba mõnda aega omavahel selles, kes suudab lagedale tulla kõige eriskummalisema, ent siiski joodava kohviga. 

Munakollase-cappucino valmistatakse tavalisest cappucinost, sinna sisse vispeldatud munakollasest ja käsitsi vahustatud vahukoorest, mis käib mütsina kohvi peale. 

Tulemus olevat oluliselt mahedam ja kreemisem kui tavaline cappucino.

Twitteris kommenteerivad paljud, et tegemist on ühe väga rõveda joogiga, mida nemad küll ei puutuks, sest sinna sisse käib toores muna. Teised meenutavad loendamatuid toite, kuhu sisse käib kas toores või väga vähesel määral kuumtöödeldud muna ja küsivad, kas põlastajad jätaksid ka need söömata. 

Kuidas sinuga? Kas jooksid kohvi munakollasega?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles