Hakkaja mees teenib jõulukaunistuste ülesriputamisega igal aastal terve varanduse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Jõulude ajal kulub iga lisaraha marjaks ära ja üks hakkaja mees on leidnud väga omapärase mooduse, millega korralikult oma sissetulekut suurendada.

Tom Harrington on oma elu korraldanud nii, et septembrist detsembrini riputab ta raha eest üles jõulukaunistusi. Selleks on tal suisa oma firma, Harrington´s Christmas Decorations, vahendab The Independent. 

Ühe maja kaunistamise eest teenib ta 1500 kuni 4000 eurot. Tagasihoidlikumate projektide puhul algab töö paar nädalat enne reaalset kaunistamist, aga suurejoonelisemate kodude puhul hakatakse projekti paika panema juba septembris.

Mees tõdeb, et kui üldiselt peavad inimesed jõulukaunistuste üles riputamist osaks pühademaagiast, mida hea meelega tehakse koos perega, siis päris rikaste maailmas käivad asjad pisut teisiti: seal pole selliste pisiasjadega tegelemiseks lihtsalt aega ning see ülesanne jäetakse kellelegi, kellele selle eest makstakse. 

Mehe klientide hulgas on näiteks mitmed tuntud jalgpallureid, tõsielu- ja seltskonnastaare. Tema teenuseid on avalikult kiitnud «Real Housewivesi» staar Tanya Bardsley, kes ütleb, et Tom on väga sõbralik ja professionaalne: ta lubab Tanya lastel end aidata ning tema oskused dekoreerimisel on laitmatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles