Video: internet on selle pere jõuluehteis kodu jõledaks tembeldanud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Mõni pere armastab jõule nii väga, et ei suuda vastu panna kiusatusele maja nii ära ehtida, kui vähegi annab. Paraku ei pea teised sellisest kiindumusest suuremat lugu, vaid leiavad, et kodu näeb kohutav välja.

Ameeriklanna Alixandria Farver jagab Facebookis videot oma vanemate jõuluehteis kodust. Vaatamist seal jagub, rohkemgi, kui ära vaadata jaksad: iga viimane kui nurk on ära ehitud ja nii palju kui võimalik, on tubadesse mahutatud liikuvaid ja plinkivaid kaunistusi.

Ehitud pole mitte üksnes elutuba ja köök, vaid ka kõik magamistoad teisel korrusel ja mõistagi vannitoad. Jõuluteemalisi ehteid leidub isegi loputuskastide kaante peal. 

Liikumisruumi on majas napivõitu ja kogu elamine meenutab seespoolt rohkem kodukaupade poodi, mis pühadekauba valiku välja pannud, kui kellegi kodu. Tohutu kaunistustekihi alt on aimata, et iseenesest on vist tegu üsna maitseka ja hubase elamisega, kuid raske on täpselt aru saada, sest kaunistused varjutavad kõik muu.

Kommentaarid pole just ülearu kiitvad. Mõni üksik ütleb, et talle küll meeldib selline kodu, aga ise ei peaks ta seal sekunditki vastu. Teised on märksa kriitilisemad, öeldes, et see on kõige jubedam kodu, mida nad kunagi näinud on ja nad ei saa aru, miks keegi peaks enda elamisega midagi sellist tegema. Majaomanikke nimetatakse tarbimishulludeks, kolakogujateks ja nii edasi.

Kolmas seltskond aga leiab, et kuigi säärane elamine pole midagi nende maitsele, tuleb majaomanikke kiita julguse eest ehtida oma kodu ära täpselt nii, nagu nad ise seda tahavad. 

Kuidas tundub sulle: kas ehetega on liiale mindud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles