Endisaegne sisekujundusvõte, mida inimesed märksa rohkem hinnata võiks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Mitte kõik vana pole iganenud ja halb, mõni sisekujundusvõte võiks olla tänasel päeval märksa rohkem au sees kui ta seda on. Nii on ka puittahvelduse ja paneelidega tubade seintel.

Seinapaneelid on suurepärane nipp, kuidas tuua oma koju ajatut klassikat ja endiste aegade hõngu. See annab kodule rohkem sügavust ja isikupära, kirjutab sisustusportaal ApartmentTherapy.

Kõige lihtsama tahvelduse saab sisevoodrilauast, mille ülemise ääre katteks käib iluliist. Suurejoonelisemad ja peenemad paneelid on enamasti aga juba kallimat sorti eritellimustöö. 
Valiku langetamisel tuleks kindlasti arvestada ka ülejäänud interjööri: tahveldus sobib rohkem rustikaalsemasse interjööri, suuremad paneelid luksuslikuma elamisega.

 

A post shared by Missy Monson (@missymonsonart) on

See on hea võimalus tuppa kontraste lisada: näiteks heledas interjööris mõjub väga hästi musta värvi tahveldus või paneelid. Lahendused võivad olla erinevas kõrguses: päris madalad, alla põlve, ja täiskasvanud inimesega ühes mõõdus. 

 

A post shared by BRIAN & KALI (@happyhomevibes) on

Kui kodu remontimas oled, tasub seda lahendust kindlasti kaaluda, kui otsid midagi teistest eristuvat ja silmatorkavat.

 

A post shared by Ro Dezign (@rodezign) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles