Professionaalse organiseerija õpetussõnad: igal asjal olgu oma koht

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Organiseeritud kodu aluseks on järjepidevus.
Organiseeritud kodu aluseks on järjepidevus. Foto: Pexels / CC0 Licence

Austraaliast pärit Deanne Sharpi päevad mööduvad teiste inimeste kodusid korrastades. Sharp pole koristaja, vaid professionaalne organiseerija, kelle töös tuleb teinekord samuti üht-teist eemaletõukavat ette.

Deanne Sharp teeb midagi, mida paljud inimesed pelgavad või tihtipeale aina edasi lükkavad. Professionaalsest organiseerijast naisterahva päevad mööduvad teiste inimeste kodus valitsevat korralagedust pihuks ja põrmuks tehes, vahendab news.com.au. 

46-aastasest koduperenaisest sai organiseerija kolm aastat tagasi, mil ta mõistis, et inimesed on teinekord kohutaval kombel hädas kodus valitseva segaduse kraamimisel.

«Inimestel on kas liiga kiire või on eesseisev koristustöö neile liialt eemaletõukav,» ütles kolme lapse ema.

Naine naudib oma tööd täiel rinnal. Sharpi sõnul ei ole mitte midagi paremat kui üks korrastatud eluruum. Eluruumi soovitab ta korrastada süsteemipäraselt ning hirmu tundmata, niiviisi laabub kogu protsess naise sõnul olulisel leebemalt. Igal asjal olgu oma teatud koht ning asetus - see säästab aega ning muudab ka elu oluliselt lihtsamaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles