Naine kaebas naabrid kohtusse, sest nende lapsed mängivad oma kodus (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Jõukas üksi elav naine kaebas kohtusse oma naabrid, sest nonde lapsed mängivad oma kodus. Tema hinnangul liiga valjult, teised probleemi ei näe. 

38aastane Londonis elav Sarvenaz Fouladi ütleb, et tema naabrid, Ahmed ja Sarah El Kerrami, ei lase tal oma kodus normaalselt elada, sest paari kolm last terroriseerivat teda pidevalt lärmiga, mida oma mängudega tekitavad, vahendab Daily Mail. 

Oma kaebuses ütleb Fouladi, et naabrilapsed käituvad oma kodus nii nagu oleks tegu avaliku mänguväljakuga: jooksevad pidevalt, loobivad lelusid. Samas korraldavad nende vanemad pidevalt hilise ööni kestvaid õhtusööke. Naine väidab, et ta ei saa oma kodus rahu ja see on hakanud segama tema tööelu ning ööund.

Naabrite advokaadid aga ütlevad, et emaga elav Fouladi on ülitundlik ja ei tule toime normaalsete kortermaja elutegevusega kaasnevate helidega. Naabrite kaitsjad läksid suisa nii kaugele, et küsisid Fouladilt kohtupingis, kas tema ärritus pole mitte tingitud sellest, et ta on vastu 40. eluaastat ikka veel vallaline ja lastetu, kuigi kõigil ta lähedastel on pered.

Fouladi kurdab aga, et lapsed polegi ainus probleem: pärast El Kerramite majjakolimist 2010. aastal on teda häirinud naabrite boileri ja kraanide tekitatavad helid, külmikuukse avamine ja sulgemine ja muu taoline.

Fouladi ja tema ema on seitsme aasta jooksul pidanud päevikut, kuhu on üles märgitud kõik häirivad helid, mida naabrid tekitavad. Samuti on nad lindistanud naabrite korteritest kostvaid helisid. El Kerramite advokaat ütleb, et sellise tegevuse näol on tegu kinnisideega ja tõenäoliselt ei peaks Fouladi kortermajas üldse elama, kui tema närvid nii hapravõitu on.

Fouladi ei lepi sellega, et El Kerramid on pakkunud välja heliisolatsiooni paigaldamise. Ta tahab, et tema kannatused hüvitataks, niisiis on ta kohtusse andnud ka kogu nende maja halduri.

Kohtuasi on hetkel veel pooleli.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles