Fotod tippkokk Jamie Oliveri kodust on inimesed ärevile ajanud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British chef Jamie Oliver (L) and his wife Jools smile as they arrive to the European premiere of new movie "Kick-Ass" in London on March 22, 2010.  AFP PHOTO/ BEN STANSALL
British chef Jamie Oliver (L) and his wife Jools smile as they arrive to the European premiere of new movie "Kick-Ass" in London on March 22, 2010. AFP PHOTO/ BEN STANSALL Foto: BEN STANSALL/AFP

Jutud sellest, et naabritega üleolevalt suhtlev tippkokk Jamie Oliver elab nagu kuninga kass, ringlevad ammu. Nüüd on tema naine jaganud fotosid pere Londoni-kodust ja need ajavad inimesi ärevile.

Jamie Oliveri eksmodellist kaasa Jools on praegu pühendunud pereema paari viiele lapsele. Kuna ta veedab oma päevast suure osa kodus, pole imestada, et paljud tema Instagrami-fotod kujutavad samuti nende kodu. Nüüd on aga fännid hakanud imestama selle üle, kui luksuslikes tingimustes pere siiski elab, vahendab Daily Mail.

Oliveride kodu on Instagramis varem fännidelt palju kiidusõnu teeninud, kuid tõeline möll läks lahti, kui keegi tuvastas, et voodi Joolsi ja Jamie magamistoast, millest naine nädalavahetusel foto postitas, maksab ligikaudu 3000 eurot. Seepeale asuti terasemalt uurima ka teisi fotosid.

Pere seitsmetoalises majas leidub muuhulgas ka klaverituba ja hiiglaslik vannituba, mille foto Instagramis samuti olemas ja nüüd fännidel hambus kui märk luksuslikust elamisest.

 

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on

 

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on

Kodu on kahtlemata hubaselt ja kvaliteetsete materjalidega sisustatud, kuid fännid heidavad ette, et stiililt on see liiga suurustlev ja rõhutab seda, et raha sellele perele probleemiks ei ole. Teised küsivad aga, et miks peakski Jamie omaenese kodu sisustama kehvemalt ja mitte soovidekohaselt, kui tal ometi on raha oma pere unistuste täitmiseks.

 

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on

Fänne paar oma plaanidega varem pahandanud ei ole, küll aga on Jamie korduvalt jagelenud naabritega, keda häirisid tema kodu laiendamise plaanid ja ehitusega kaasnenud komplikatsioonid.

 

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles