Enne ja pärast: ilus vana mööblitükk hävib isetegija käe läbi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: homedit.com

Isetegijad on alati oma kätetööst vaimustuses, kuid kriitiline kõrvalpilk võib kahjuks nii mõnigi kord kindlaks teha, et tegutsemistuhinas on enne suurejoonelisena mõjunud mööblitükk täielikult hävinud.

Selle ilusa kollase vanaaegse polsterdatud tooli omanik on vaimustuses sellest, kuidas tal õnnestus omal jõul tervele toolile uus nägu anda. Kusjuures, nagu ta rõhutab, on see eriti märkimisväärne seetõttu, et ta ei teinud selleks mitte ühtegi õmblust. 

Foto: homedit.com

«Lükkasin seda projekti kaua edasi, sest kartsin suurt töömahtu. Olen varem ka toole korrastanud, aga mitte polstrit vahetanud, nii et ma ei teadnud, kuidas see mul õnnestub. Kuid olen tulemusega väga rahul!» rõõmustab naine portaalis Homedit.

Internet hindab aga naise kätetööd pisut kriitilisemalt. Nii mõnigi leiab, et tooli kangas võis enne küll väsinud olla, kuid kõiges, alates kanga värvist ja lõpetades viimistlusega, oli pilt enne palju parem kui pärast naise isetegevust. 

Nii mõnigi tänab õnne, et naisel on tooli esialgsest seisukorrast pildid, sest kui ta kunagi peaks ise taipama, kui nässu ta mööblitüki keeras, on tal võimalik seda veel parandada.

Kuidas sulle tundub, kumb on parem, kas «enne» või «pärast»?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles