Video: geniaalne moodus legoklotsidel valitseva bakterikoloonia hävitamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mänguklotsidel peitub tohutult baktereid.
Mänguklotsidel peitub tohutult baktereid. Foto: Panther Media/Scanpix

Legoklotsid on konkurentsitult ühed paeluvamad asjad, mida lapse mänguasjakastist leida võib. Samuti on need ühed mikroobirikkamad esemed terves su majapidamises. Jagame üht väärt nippi, kuidas kerge vaevaga laste legoklotsid bakteritest vabaks saada.

Vanemad on tihtipeale legoklotsidega rohkem hädas kui mudilased ise. Küll on vaja neid üle terve majapidamise kokku korjata, küll leida viise nende hoiustamiseks.

Lapsevanemapõli ei ole kergete killast, seetõttu jagamegi sinuga üht imelihtsat lahendust, kuidas kõik legoklotsid ühe korraga puhtaks saada.

Milles lahendus siis täpsemalt seisneb?

Sa võid küll proovida igat klotsi hambaharjaga puhtaks küürida, ent kui su lapse klotside kollektsioon on aukartustäratavalt suur, võidki neid puhastama jääda.

Toimi hoopis nii: võta üks õrnade esemete tarbeks mõeldud pesukott ja kalla kõik legoklotsid sinna sisse. Vali nõudepesumasinast kõige õrnem režiim ning võta endalegi üks hingetõmbepaus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles