Konflikti sattunud pere on sunnitud kohtu otsusega oma kodu naabritele loovutama (4)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Aastatepikkune kohtusaaga, mis sai alguse sellest, et üks pere laiendas oma elmist naaberkrundile, on lõpuks läbi saanud. Ühe osapoole jaoks lõppes lugu eriti karmilt.

Londonis oma kodu juurdeehitusega umbes kümne sentimeetri jagu naabri maale sattunud pere käes juhtunu pärast kaheksa aastat kohut. Tänaseks päevaks on kohtuasi läbi, aga õige ootamatute tulemustega: kohus leidis, et juurdeehituse kavandanud ja ehitanud Sardar Ali jääb õigeks ning mehe kohtusse kaevanud Yvenne ja Herman Constantine peavad kohtukulude katteks oma kodu naabritele loovutama, et need selle kohtukulude katteks maha saaksid müüa, vahendab Daily Mail. 

Kogu lugu sai alguse 2009. aastal, kui Constantine´id puhkusereisilt naastes avastasid, et naabrimees on vahepeal oma juurdeehitusega seitsme sentimeetri jagu nende krundile tunginud. Kolme täiskasvanud lapse vanematest paar otsustas sellist ülekohut mitte taluda: naaber anti pikema jututa kohtusse.

Paraku leidis kohus, et Sardar Ali on süütu. Kaheksa aastat jahvatanud kohtuveskid on aga kohtukulud õige kopsakaks kasvatanud ja kaotajail ehk Constantine´ide perel pole seda muul moel võimalik tasuda kui oma maja müügiga. Niisiis tuleb neil kolme nädala jooksul, soovitavalt veel selle aastanumbri sees, oma  kodust välja kolida ja maja võtmed naabritele anda.

Paar on murtud, sest maja on neile koduks olnud 31 aastat ja oma lapsedki on nad just seal suureks kasvatanud.

SIIT näeb fotosid, kus paistab ka tüliõunaks olev laiendus. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles