Kodustiili aasta menukaim lugu räägib talust, mille üks õnnelik poolmuidu endale saab

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Windbarnsfarm

Kodustiili aasta kõige populaarsemad lood puudutasid kinnisvarateemasid ja jagasid nutikaid nippe igapäevaolukordade lihtsamaks lahendamiseks. 

Postimehe koduportaali lugejat huvitab jätkuvalt väga võimalus endale soodsalt elamine soetada, mis on ka mõistetav: kes ei sooviks nii suurelt väljaminekult pisutki säästa, eriti tore, kui võimalik on kokku hoida suuri summasid.

Samuti pakuvad väga huvi nipid, millega lahendada lihtsaid igapäevaprobleeme. 

Siin on Kodustiili lõppeva aasta kümme kõige loetumat lugu. Aitäh, et lugesite ja astuge ka järgmisel aastal läbi! Kui tahad rääkida põnevat lugu seoses kinnisvaraotsingute ja -tehingutega, jagada häid nippe või näidata teistele oma ilusat kodu, siis kirjuta meile kodu@postimeees.ee või saada meile vihje SIIT. 

1. Pere müüb taluhäärberi ühele õnnelikule 60 euroga, kuid asja juures on üks konks

Foto: Windbarnsfarm

Saada endale heas korras taluhäärber kõigest 60 euroga: kõlab nagu unistus, kas pole? Aga ühel õnnelikul avaneb see võimalus. Piletid on müügil 2018. aasta märtsini.

2. Vaata, milliseid maju võib enampakkumistelt võileivahinnaga soetada

Foto: KV.EE

Kui õnne on, võib endale enampakkumistelt maja soetada hämmastavalt soodsa hinnaga. Vaatasime järele, millised on viis hetke huvitavamat eri hinnaklassi pakkumist.

3. Eesti pere ehitas interneti abil väga ainulaadse kodu

Foto: Kuvatõmmis videost

Kolmeliikmeline Pärnu perekond ehitas endale veebist leitud juhiste abil väga omanäolise kodu, mis pakub neile tavalisest elamust sootuks rohkem võimalusi.

4. Nutikas nipp, kuidas auto esiklaas vähem kui minutiga jääst puhtaks saada

Foto: VidaPress

Talvistel tööpäevahommikutel kodust välja tõtates on üks tüütumaid asju auto esiklaasi jääst puhtaks kraapimine. Tegelikult saab selle asja lahendada oluliselt lihtsamalt.

5. Ebaseadusliku puuriida püstitamine võib lõppeda rahatrahviga

Foto: Postimees/Scanpix

Kuna kevadine küttepuude soetamise aeg on varsti jälle käes, tasub meelde tuletada, kuidas laduda puuriit aeda nii, et see endaga rahatrahvi kaasa ei tooks.

6. Populaarses telesaates korda tehtud maja tabas ränk õnnetus

Foto: www.today.com

Menukas telesaates täielikult renoveeritud maja tabas kohutav õnnetus, kui möödasõitev auto juhitavuse kaotas ja suurel kiirusel majja sisse sõitis. Hoone vajab pärast toimunut korralikku remonti.

7. Fotod: Portugali tulekahju tekitab Eesti aedades kummalisi nähtusi

Foto: Erakogu

Facebooki aiandushuvilisi koondavas grupis Aiaelu jagas üks kasutaja fotosid kummalisest vahust, mis tema kodu vihmaveerennidesse kogunes.

8. Fotod: Viimsis tuli müügile Eesti tingimustes uskumatu maja

Foto: KV.EE

Viimsis pakutakse müügiks maja, millesarnast paljud eestlased väljaspooltki vaatama ei pääse, sisemusest rääkimata.

9. Majavamm hävitas kahe noore eesti pere kodu

Foto: Erakogu

Vamm on iga majaomaniku õudusunenägu: kui see kord ründab, on võitlust temaga väga raske võita. Kahel eesti perel oli see lahing sügisel veel pooleli.

10. Noor abielupaar õpetab, kuidas kopsakas kodulaen lühikese ajaga tagasi maksta

Foto: SWNS.com/Scanpix

Noor abielupaar, kes kavatseb hiiglasliku kodulaenu ära maksta 13 aastaga, ütleb, et igaüks saab soovi korral teha täpselt sama.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles