Naisel kulus vaid nädal, et vabaneda oma majapidamispaberi liigtarbimise harjumusest

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majapidamispaber.
Majapidamispaber. Foto: Pexels / CC0 Licence

Tänapäeva elu on mugavusi ja erinevaid hüvesid täis. Endise majapidamispaberi fanaatiku ellu tuli kardinaalne muutus kõigest nädalaga - puhastamiseks vaid majapidamispaberit kasutanud naine avastas palju soodsama mooduse tööpindade puhastamiseks, vahendab thekitchn.com.

Susan tunnistab, et on muidu igati keskkonnasäästlik inimene, ent ühte asja kippus ta paratamatult liigtarbima - majapidamispaberit. Naine on oma endisest pahest üle saanud ning võlgneb oma kõige suuremad tänusõnad sõbranna Laurenile, kelle harjumusliku käitumise ta vaid nädalaga üle võttis.

Nimelt märkas Susan kooselatud nädala jooksul, et sõbrannal on küll majapidamispaberirull olemas, ent sellest hoolimata kasutab ta niisket mikrofiibrist lappi, et enda järel puhastada. Naine oli üllatunud kuivõrd kähku tal endal selle harjumuse omandamiseks aega kulus

Viis kuud hiljem jagab Susan oma sõbrannale vaid kiidusõnu - tänu tema lihtsale rutiinile jääb nüüdsest Susani rahakotti rohkem vahendeid ning ka sisemine missioonitunne on tal tugevam kui varem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles