Vaata, miks tasub koduste maalritöödega veel veidi oodata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koduste maalritöödega tasub oodata.
Koduste maalritöödega tasub oodata. Foto: PantherMedia / Scanpix

Pühad ja eesseisev aastavahetus on inimeste igapäevarutiini pea peale keeranud. Kuna uuel aastal alustatakse traditsiooni poolest alati uue hooga, selgitamegi välja, milline oleks teoreetiliselt parim aeg värvimistööde alustamiseks. 

Jaanuarikuus inimesed alles toibuvad selja taha jäänud pühadest ja meeleolukast aastavahetusest. Ometigi ei tohiks inimesed jalgu lihtsalt seinale visata, sest justnimelt jaanuari- ja veebruarikuud loetakse parimaks ajaks aastas, mil oleks paslik värvimistöödega algust teha.

Miks just talvine periood?

Talvine külm ja kuiv õhk paneb nimelt puit- ja betoonmaterjalid kokku tõmbuma ehk kahanema, paljastades neis olevad praod ja muud puudused, vahendab purewow.com. See omakorda annab sulle eelise viimistlustöid tehes - sa saad kõik ehituslikud pisivead ennetavalt likvideerida ning alles seejärel seinad uue värvikihiga üle võõbata.

Kuna inimesed kipuvad remonditöid kevadisele ajale lükkama, on sul talvisel ajal ka sellevõrra suurem tõenäsus maalritöödelt allahindlust saada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles