Naise leidlik taktika viis jõukohase kinnisvaratehinguni

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui ka sinu koduotsingud on liialt pikale veninud, tasub proovida mõnda muud lähenemist.
Kui ka sinu koduotsingud on liialt pikale veninud, tasub proovida mõnda muud lähenemist. Foto: Pexels / CC0 Licence

Koduost ja sellega seonduvad toimingud on paras peavalu kõigile. Tihtipeale jäädaksegi otsima, kuna turuseis ei ole piisavalt soosiv või on huvipakkuvad elukohad liialt kallid.

Kodu otsides muserdab inimesi kõige enam rahapuudus. Otsides taskukohast eluruumi, peavad inimesed tihtipeale järeleandmisi tegema või leppima soovitust sootuks kehvemate variantidega.

Ameeriklanna Cindi Leive pööras selle asjaolu enda jaoks aga ümber ning palus maakleril tutvustada vahelduseks eluruume, mis naise eelarvesse mitte mingil võimalusel mahtunud poleks, vahendab apartmenttherapy.com.

Naise sõnul aitas selline strateegia tal ja elukaaslasel üldpilti veidi ratsionaalsema pilguga vaadata ning mõista, et teispool aeda ei pruugigi muru alati rohelisem olla. Seda ka juhul, kui eelarvet kergitada.

Leivi tõstis esialgset eelarvet ning üllataval kombel leidis peagi pakkumise, mis lõppkokkuvõttes planeeritust isegi soodsamaks kujunes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles